Želám krásny deň..Tak aj ja dám pár slov k vysávaču LUX- Royal1..Mám tento stroj už skoro rok.Aj mňa oslovili formou prezentácie,nakoľko Lux - ako som si zistila patrí do ZPP/Združenie priameho predaja/..je len pár firiem,ktoré môžu vykonávať takýto predaj,ako iný hovoria podomové predaje.Tieto firmy patri k najkvalitnejším na svete, prešli náročnými testami a boli udelené najvyššie svetov ocenenia..LUX patrí k nim a formou prezentácii priamo v domácnostiach si takouto formou robí reklamu na svoje výrobky.Je naozaj pravda, že cena stroja je vyššia,ale? podotknem?že naozaj dostávam za tie peniaze to- čo som aj očakávala.. je to hĺbkové čistenie..klepanie ..vankúšov, perín, madracou, ovčích rún, sedačiek ,stoličiek, kobercov..naozaj rotačná kefa klepe koberec-vyčesáva z neho chlpy-vlasy-chumače, ktoré za prilepili na koberec,ktoré boli vtlačené -zašľiapané do koberca. Ďaľší klepáč ,ktorý k tomuto stroju mám je klepáč na postele sedačky..a ostatné čalúnenie... je to môj vynikajúci pomocník..používam ho každý týždeň pri mojom upratovaní a verte mi, že asi po 1 mesiaci používania kompletného zariadenia som zistila, že sa nám doma skoro vôbec nepráši..že sa nám lepšie dýcha..chumáče v spálni pod posteľou už nie sú -nakoľko si udržiavam s malou rotačnou kefou aj postele vankúše,periny..odsávam roztoče,prach..a to veľmi jednoduchým a ľahkým spôsobom...Manipulácie s ním je veľmi jednoduchá,je to stroj, ktorý je celokovový,nehlučný,pevný..Hadica je ohybná-kvalitná..o filtrácii sa ani nebudem rozpisovať, pretože je perfektná..HEPA13,uhlíkový filter a vynikajúce 3-vrstvové sáčky mi doma zabezpečujú čistý vzduch..a žiaden únik častíc prachu do ovzdušia.. Necítim doma po vysávaný ten neznesiteľný ,,vysávačový pach,,..Parkety a podlahy povysávam nádstavcom, ktorý je určený na klasické vysávanie-aj s ním sa mi ľahko pracuje..Zo začiatku som si na tento nádstavec ani nevedela zvyknúť..zdalo sa mi, že behá sám po podlahe-že pracuje za mňa..Kompletné upratanie s týmto vysávačom LUx mám hotové za veľmi krátky čas.Už to nieje o tom, že chodím kolenačky a vyčesávam vlasy z koberca, že manžela trápim slovami,,miláčik nepôjdeš vyprášiť madrace,,??...že upratujem dlho a iné nestíham.. že som po vysávaní bola celá dolámaná...Teraz viem, že keď pravidelne tomu venujem 20-25 min. týždenne..tak mám naozaj hĺbkovo upratané...Naozaj nedám na tento výrobok dopustiť..Bez nášho LUXÁČIKA /ako ho doma voláme/si neviem upratovanie už vôbec predstaviť..Vyjadrím len svoj názor pre ľudí, ktorý chcú mať svoju domácnosť v čistote, ktorý sa chcú zbavovať prachu, ktorý chcú bojovať s roztočmi, s baktériami..Nedajte na slová ľudí,ktorý si nevážia svoje zdravie,ktorý v zabúdajú, že tu máme 3.-tisícročie..a moderné,kvalitné stroje-technológie..Ved čo je cena v porovnaní so zdravím-pocitom čistoty!
PS: Neverte, že patrím k ľudom,ktorý nachádzajú peniaze na ulici, že mi je jedno koľko stojí tá-alebo -iná vec..Aj ja som si musela veľmi veľa vecí odoprieť, aby som si tento vysávač LUX-Royal1 dokázala uplatiť..ALE??? Len som si zhodnotila ,že ani môj čas, ani naše zdravie..ani moja námaha..sa nemôžu merať cez peniaze, ktoré do toho zainvestujem..