Úvodem také děkuji za tyto stránky, které jsou při výběru vysavače bezesporu velmi velkým pomocníkem. Díky těmto stránkám jsem došel k selekci na Zelmer solaris HQ, tedy s elektrohubicí, která ale obsahuje 3 vysavače a tady jsem se ve výběru zastavil a ocenil bych pomoc a radu zkušenějších (-:
Tady: http://www.mall.cz/porovnani/?vids=436369,430638,332175 jsem si udělal porovnání výše zmíněných modelů ZS-HQ, ale oproti cenovému rozdílu se mi ty ostatní zdají poměrně malé. Hlavně by mě zajímalo, co má za poměrně vyšší cenu navíc 5000.3 oproti 5500.0, při čemž 5500.0 by oproti 5000.3 měl mít, jestli se nepletu, možnost bezsáčkového vysávání a maličko nižší hlučnost. A dále by mě zajímalo (při ještě větším cenovém rozdílu) v čem je ještě rozdíl mezi 5000.0 a 5000.3, kromě váhy a autoreverzu u navíjení kabelu?
Děkuji za Vaše postřehy a adminovy zkušenosti se Zelmery.
S pozdravem František Shemik (-:
PS: Osobně se asi nejvíce kloním k 5500.0, ale jen chci mít jistotu, že nic nepřehlížím a že mi na něm nebude něco nejak výrazně chybět oproti dražšímu 5000.3 a že za něj neutratím zbytečně více za nejakou blbost, oproti levnějšímu 5000.0 (-: